Sústreďte sa na víziu

Na všetko ostatné ohľadne podnikania sme tu my.
Spoľahnite sa na silného partnera.

O NÁS

Kto sme a čo robíme?

Spoločnosť Gwent, a. s. poskytuje komplexné poradenstvo v oblasti zakladania, predaja a správy obchodných spoločností. Poskytujeme našim klientom konzultácie v oblasti podnikania, právnych a účtovných služieb. Zabezpečujeme, aby naši klienti mali všetky informácie potrebné k podnikaniu, ktoré ich zároveň upozorňujú a zabezpečujú ochranu pred akýmkoľvek postihom zo strany ktoréhokoľvek úradu alebo inej tretej strany. To, čo ponúkame klientom, je skutočná podpora podnikania každý deň v týždni a riešenie akéhokoľvek problému, ktorý im bráni v dosahovaní cieľov.

kto sme - gwent.sk

Pomôžeme vám s vaším podnikaním

S nami je jednoduché založiť si živnosť alebo s.r.o.. Zabezpečíme komplexné služby pri kúpe či predaji spoločnosti. Radi za vás vykonáme zmeny v záznamoch vašej spoločnosti, či pomôžeme prenajať virtuálne sídlo.

Založenie s.r.o.

Jednoducho, bezstarostne a rýchlo pre vás založíme spoločnosť

Predaj spoločností

Využite profesionálnu pomoc pri predaji s.r.o.

Virtuálne sídlo

Sídlo spoločnosti na adrese v Bratislave

Likvidácia spoločnosti

Profesionálna pomoc pri ukončení podnikateľskej činnosti

Čo ponúkame našim klientom

Naša spoločnosť ponúka ponúka profesionálne služby a kompletný servis pri zakladaní živnosti alebo sro. Na základe našich niekoľkoročných skúseností odborne poradíme a pripravíme všetky potrebné náležitosti.

Skúsenosti

Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2012. Poskytneme vám komplexné odborné poradenstvo a profesionálne služby pri zakladaní živnosti, s.r.o. alebo vykonávaní zmien v registroch.

Profesionalita

Môžete sa spoľahnúť na tím profesionálov a zodpovedných odborníkov, ktorí sa postarajú o promptné vybavenie vašej požiadavky.

Podpora

Založením spoločnosti alebo živnosti sa naša spolupráca nekončí. Vždy sme pripravení vám pomôcť a poradiť pri vašom podnikaní a odbremeniť vás od nutných administratívnych procesov.